blog tractari auto cu informatii generale

Blog cu informatii generale despre activitati conexe de tractari auto,transport marfa dar si despre starea drumurilor si calatorii.

Blog-ul …de un blog?

Pentru ca exista astfel posibilitatea de a actualiza informatiile prin articole noi la un interval de timp foarte scurt.Putem publica informatii despre intimplari,rute,drumuri sau operatiuni tehnice de intretinere auto.Tot ce vom considera ca ar putea sa intereseze pe cineva vom publica aici.

Blogul va fi o sursa foarte buna de a ne cunoste virtual si va invitam astfel sa postati comentarii cu sugestii sau propuneri , fiind una dintre cele mai populare metode de conexiune si marketing online.

     Speram ca blogul sa ne ajute sa interactionam mai usor cu vizitatorii site-ului si de aceea ne propunem sa raspundem rapid la cat mai multe comentarii facute la articolele create.

     Conform zicalei “o poza spune o mie de cuvinte” vom inceca sa atasam si fotografii dar la unele articole o sa gasiti si link-uri externe care un alt blog fotografic in care putem posta fara probleme de spatiu.

In calitate de copywriter dorec ca blogul sa aiba un conținut bun și articole optimizate SEO pentru ca atunci atunci cu siguranță vă va ajuta pe dvs. ,cititorul nostru. Chiar daca este un site de tractari auto dorim ca timpul petrecut pe site-ul nostru sa fie de calitate si sa reveniti .Speram ca articolele sa fie scrise cu relevanta fata de cautarile clientilor si sa faca oamenii să stea pe site si sa fie multumiti ca au gasit informatia cautata.

 

Deci, ce ar trebuie să conțină? Informație,OK! Cum trebuie scris? Ce teme va intereseaza?. Daca aveti propuneri sau intrebari va rugam sa ne adresati  intrebari in comentarii si vom raspunde in limita cunostintelor cat mai curind si exact posibil.Putem sa va ajutam si in cazul defectiunilor tehnice cu sfaturi corecte si indrumari avind in vedere experienta in domeniul industriei auto.Va multumim pentru rabdare si asteptam propunerile si sugestiile dvs!

Recent Posts