Despre noi

Tractari Auto Constanta BulRom

 Efecueaza servicii de tractari auto pe platforma si transport autoturisme,asistenta rutiera, transport de marfuri, in Constanta dar si Romania si Bulgaria.

Acoperim pentru cazuri speciale si tari ca Grecia,Bulgaria dar si intreaga Uniune Europeana.Atentie!Tarifele sunt de tractari si nu de transport in regim cuplaj sau camioane de 10 pozitii.

Autospecializatele de tractare au echipament performant destinat si proiectat de firme autorizate in domeniu.

tractari autotractare constanta

Pentru cazuri speciale de recuperare asiguram ansamblu platforma remorca auto atasat la 4x4 Mitsubishi Pajero sau bus Nissan Primastar sau maxi version Renault Master Truck.

suna acum tracari auto

tractare turciatractare greciatractari constanta

Seriozitatea si punctualitatea sunt foarte importante pentru noi oferindu-le clientilor nostri dar in acelasi timp avand aceleasi asteptari si din partea acestora.

Avem avantajul faptului ca experienta acumulata si in stainatate ne face sa privim lucrurile obiectiv , corect , vazand lucrurile si din perspectiva clientului .

Ne autocaracterizam ca fiind corecti,punctuali si ce este cel mai important - ne respectam cuvantul , meseria , onoarea si clientul .

Experienta si studiile in domeniul efectuarii de reparatii auto, ne ajutata sa va putem consilia telefonic si in cazul unor probleme tehnice .

Dispecerat Tractari-Bursa Tractari si Transporturi interne si internationale.

Se pot face in regim cuplaj cu plata numai pentru km efectiv parcursi.

Rute interne

Rute internationale

Va puteti inscrie AICI

suna acum tracari auto