Despre noi

Despre Tractari Auto Constanta BulRom

 

 

 

Suntem un parteneriat ROMAN-BULGAR si efectueaza servicii de tractari auto pe platforma si transport autoturisme,asistenta rutiera, transport de marfuri, in Constanta dar si Romania si Bulgaria.

Acoperim pentru cazuri speciale si tari ca Grecia,Bulgaria dar si intreaga Uniune Europeana.Atentie!Tarifele sunt de tractari si nu de transport in regim cuplaj sau camioane de 10 pozitii.

Autospecializatele de tractare au echipament performant destinat si proiectat de firme autorizate in domeniu.

tractari autotractare constanta

Pentru cazuri speciale de recuperare asiguram ansamblu platforma remorca auto atasat la 4×4 Mitsubishi Pajero sau bus Nissan Primastar sau maxi version Renault Master Truck.

tractare turciatractare greciatractari constanta

Seriozitatea si punctualitatea sunt foarte importante pentru noi oferindu-le clientilor nostri dar in acelasi timp avand aceleasi asteptari si din partea acestora.

Avem avantajul faptului ca experienta acumulata si in stainatate ne face sa privim lucrurile obiectiv , corect , vazand lucrurile si din perspectiva clientului .

Ne autocaracterizam ca fiind corecti,punctuali si ce este cel mai important – ne respectam cuvantul , meseria , onoarea si clientul .

Experienta si studiile in domeniul efectuarii de reparatii auto, ne ajutata sa va putem consilia telefonic si in cazul unor probleme tehnice .

Cristian Ionescu

Am ramas in pana cu masina in Bulgaria.Am fost multumit de serviciile firmei dar si de faptul ca au fost corecti si transparenti.Recomand.

Natalia Cosmenco

Recomand.Am avut o defectiune tehnica pe autostrada A2 .Interventie rapida si m-au ajutat apoi si cu un service decent.

Albu Gabriel

Suntem firma de transport si am ramas in pana cu o utilitara de 3,5 tone cu marfa.Am ramas placut impresionati de camionul cu care ne-au ridicat si dus la destinatie sa descarcam marfa ca apoi sa ajungem si in service.Recomand

Management Team

Svetlin Georgiev
President
Svetlin Krasimir
Logistic manager
Dimiter Ivailo
Technical support
Mihai Ionescu
Romania logistic